Vaak Gestelde Vragen

Neem aub eerst onze vaak gestelde vragen door alvorens ons te contacteren. Hebt u een vraag die hier niet werd beantwoord? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid te betalen via bankoverboeking, Bancontact/Mister Cash, Paypal (incl. Visa en MasterCard) en iDeal.
Wanneer ontvang ik mijn factuur?
Uw factuur ontvangt u via email na het plaatsen van uw bestelling. Dit kan wel enkele minuten duren.
Kan ik contant betalen bij levering?
Neen, betaling bij levering is niet mogelijk aangezien wij met een externe pakketdienst werken.
Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen?
Uw bestelling zelf komen afhalen in ons magazijn te Vichte (West-Vlaanderen, BE) is zeker mogelijk. U kan deze optie selecteren op de bestelpagina. Na het plaatsen van uw bestelling en betaling ontvangt u van ons een mail als uw bestelling klaar is voor afhaling.
Is mijn online betaling veilig?
Ja! Onze online betalingen worden verzorgd door Mollie, een toonaangevende betalingsverwerker die al sinds 2005 bestaat. Indien u liever niet online via Bancontact of creditkaart betaalt heeft u nog steeds de keuze om uw betaling te voldoen via manuele bankoverboeking/overschrijving.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Levertermijn voor deurklinken en toebehoren op stock: 24 à 48 uur - Levertermijn voor deurklinken en toebehoren niet op stock: maximaal 20 werkdagen.
Kan ik mijn pakket online volgen?
Dit kan! U ontvangt automatisch via email een verzendbevestiging met traceercode op de dag dat wij uw bestelling versturen. Uw pakket kan u vanaf dan zelf online volgen.
Hoeveel bedragen de verzendingskosten?
Tarief van levering hangt af van uw adres en het totale gewicht van uw bestelling en wordt automatisch berekend op onze bestelpagina. Vanaf een bestelbedrag van €75 = gratis levering in België!

Contacteer Ons

Onze openingsuren:
 

Maandag – Vrijdag:
09.00-12.00u en 13.00-18.00u
Zat- & Zondag:
Gesloten

Contactgegevens:

Algemeen:
info@deurklinken.com
Facturatie:
sales@deurklinken.com
Leveringen:
transport@deurklinken.com
Telefoon:
+32 56 90 54 80