Vaak Gestelde Vragen

Onderaan kan u de aan ons vaak gestelde vragen terugvinden. Neem deze aub even door alvorens ons te contacteren. Hebt u een vraag die hier niet werd beantwoord? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid te betalen via bankoverboeking, Bancontact/Mister Cash, Paypal (incl. Visa en MasterCard) en iDeal.

Uw factuur ontvangt u via email na het plaatsen van uw bestelling. Dit kan wel enkele minuten duren.

Neen, betaling bij levering is niet mogelijk aangezien wij met een externe transportfirma werken.

Uw bestelling zelf komen afhalen in ons magazijn is op dit moment nog NIET mogelijk. In de toekomst zal dit wel mogelijk worden gemaakt.

Ja! Onze online betalingen worden verzorgd door Mollie, een toonaangevende betalingsverwerker die al sinds 2005 bestaat. Indien u liever niet online via Bancontact of creditkaart betaalt heeft u nog steeds de keuze om uw betaling te voldoen via manuele bankoverboeking/overschrijving.

Levertermijn voor deurklinken en toebehoren op stock: maximaal 10 werkdagen - Levertermijn voor deurklinken en toebehoren niet op stock: maximaal 6 weken

Dit kan! U ontvangt automatisch via email een verzendbevestiging met traceercode op de dag dat wij uw bestelling versturen. Uw pakket kan u vanaf dan zelf online volgen.

Tarief van levering hangt af van uw adres en het totale gewicht van uw bestelling en wordt automatisch berekend op onze bestelpagina. Vanaf een bestelbedrag van €75 = gratis levering in België!