De mogelijkheden van zwarte deurkrukken van HDD

Graag stellen we je hier voor aan het assortiment van zwarte deurkrukken van HDD. We gaan daarbij in op specificaties van de verschillende producten. Vervolgens zetten we drie redenen op een rij waarom jij bij uitstek voor dit merk kiest, voordat we onze conclusies trekken. Op voorhand verklappen wel alvast dat er tientallen deurkrukken in deze kleur zijn en dat we slechts een aantal populaire modellen voorstellen.

Deurkrukken maken jouw nieuwe deur helemaal af. Waar het misschien een klein accessoire lijkt, kun je hiermee wel jouw deur stylen tot een product dat perfect bij jouw persoonlijke wensen en behoeftes past.

De Anna-Lucia deurkruk Carbon R+E

Deze deurkruk is gemaakt van messing. Het beschikt niet over een veersysteem. Het beschikt over een sleutelplaatje en komt eventueel met extra accessoires. Het alternatief is een product met een cilinderplaatje of wc garnituur.

Een actueel overzicht is terug te vinden op onze webshop of de website van het merk zelf. HDD heeft dermate veel vertrouwen in dit product dat er een garantie van tien jaar wordt gegeven. Het heeft tenslotte een chique uitstraling die past binnen een industrieel of landelijk interieur.

De Anna-Lucia deurkruk R+E

Daarnaast wijzen we je op de Anna-Lucia deurkruk. Deze heeft een mooie zwarte kleur en wordt geproduceerd in Italië. Het betreft hier een product van absolute topkwaliteit en is beschikbaar met de nodige accessoires. Je kunt deze deurkruk eenvoudig zelf plaatsen aan de hand van de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Uiteraard staat de klantenservice van HDD altijd voor je klaar als je hierbij ondersteuning vereist.

Deurkruk Cosmic Zwart R+E

Deze deurkruk heeft een bijzonder vierkant model wat past binnen een strak interieur. Het wordt geleverd met een slot en beschikt over Inox Plus technologie. Het komt met de kwaliteit die je van HDD mag verwachten en is geschikt voor jarenlang gebruik. Deze deurkruk is gemaakt van INOX AISI 304 en komt met een dubbel veersysteem.

Het product is afgewerkt met een zwarte matte poederlak.

Deurkruk Cubica Zwart R+E

Tenslotte vertellen we je hier over de Cubica Zwart R+E. Ook dit product heeft een strakke vierkante vorm. Het wordt gemaakt in Italië en vervolgens rechtstreeks geleverd aan België. Deze variant is gemaakt van messing en beschikt over een dubbel veersysteem.

Laat je bij ons uitgebreid informeren over dit bijzondere product dat een aanvulling is voor elke woning met een industriële of landelijke inrichting.

Drie redenen om te kiezen voor het merk HDD

Dit zijn drie redenen om te kiezen voor HDD:

  1. HDD biedt uitstekende kwaliteit. Alle uitgebrachte producten zijn innoverend en met oog voor design ontworpen. Zo weet je zeker dat je met het beste product thuiskomt.
  2. Verder beschikt HDD over een uitstekende klantenservice. Je koopt de producten in de winkel maar kunt bij vragen telefonisch of per e-mail rechtstreeks contact op nemen met het merk.
  3. Tenslotte heeft HDD zowel offline als online een uitstekende reputatie. Wij hebben hiervoor gekeken naar online recensies en merken dat klanten tevreden zijn over zowel de producten zelf als de bijgeleverde service.